Mobil nyelvváltó

Rábalux őszi akció

Találd meg a tökéletes beltéri vagy kültéri lámpát most könnyedén kedvezményes áron a Rábalux őszi akciójának keretén belül.

Újdonságaink

Megjelent új termékeinket bemutató brosúránk.

LED lámpa

Egyre divatosabb a LED lámpa és a LED szalag használata, mert nemcsak fényt biztosít, hanem igazán energiatakarékos is.

Lámpák világa

Minden igénynek és minden elképzelésre van egy megoldásunk. Legyen szó beltéri, kültéri lámpáról vagy fényforrásról. Beragyogjuk az életét!

Termékek
megtekintése

Hol vásárolhatom meg?

Partnereink az Ön szolgálatában

Összes partnerünk »

 

Kérjük engedélyezze tartózkodási helyének megadását a böngészőben, vagy adja meg a várost!

Blog

Rábalux őszi áreső

Rábalux őszi áreső

Az ősz magával hozza a változást, és ahogy a természet átalakul, úgy mi is szeretjük otthonunkat őszi színekbe öltöztetni, hangulatosabbá varázsolni, amely során a megfelelő világításról sem szabad megfeledkeznünk. Találd meg a tökéletes beltéri vagy kültéri lámpát most könnyedén kedvezményes áron a Rábalux őszi akciójának keretén belül.

Tovább olvasom
Válassz magabiztosan fényforrást!

Válassz magabiztosan fényforrást!

Mit jelöl a lumen? Mi utal a fény színhőmérsékletére? Segítünk a csomagoláson feltüntetett információk értelmezésében, hogy a jövőben mindig a legmegfelelőbb fényforrást válaszd.
Tovább olvasom
Asztali lámpákkal a hatékony tanulásért

Asztali lámpákkal a hatékony tanulásért

Amikor csemetéink iskolás korba lépnek, bizony szükségessé válnak bizonyos átalakítások a gyerekszobában. Ott, ahol eddig a játék állt a középpontban, most fontos szerepet kap egy újfajta tevékenység: a tanulás. Az olvasás, a leckeírás, a verstanulás és egyebek mind-mind megkövetelik a hatékony, ugyanakkor a gyerekek szemét leginkább kímélő világítás kialakítását. Nem utolsó sorban a szoba természetese adottságait is figyelembe kell vennünk mikor lámpát választunk gyermekeink új kalandjaihoz.

Tovább olvasom