Mobil nyelvváltó

Vidd be a természetet otthonodba!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A természetes anyagok ismét előtérbe kerültek a lakberendezésben. Nemcsak bútorok, hanem népszerű burkolatok és különleges lámpák alapanyaga is a fa. Nemcsak rusztikus, hanem modern enteriőrökben is megállják helyüket.

Fa hatású termékeink

Tavasszal rügyező ágakkal, friss virágokkal csempésszük be az újjáéledő természetet a szobába, ilyenkor ősszel azonban a meleg színekkel és anyagokkal tudjuk leginkább meghitté, kellemessé tenni tereinket. A fa sokféle módon megjelenik, felhasználásával készült lámpáink előnye, hogy neutrális színeik miatt sokféle lakberendezési stílushoz jól illeszkednek. Mutatjuk a kedvenceinket!

 

Mert lámpa kell

A hűvös hónapokban amint hazaér az ember felkapcsolja a lámpát. Ahogy rövidülnek a nappalok, úgy nő a mesterséges fényforrás jelentősége, mert nem mindegy miből és hogyan árad szét a fény.

Lámpa kell olvasáshoz, lefekvéshez, de még a tévézés is jobb hangulatban zajlik, ha ég legalább egy izzó valahol a szobában. Mondhatjuk, hogy ilyenkor fontosabbá válnak a fényforrásaink, jobban feltűnik hiányuk és talán nagyobb figyelmet is fordítunk arra, hogy mit hogyan világítunk meg. Emellett persze az is fontos, hogy a lámpa mutatós, ha nem fixre szerelt, akkor könnyen mozgatható legyen. Az alumínium mellett a fa az az anyag, ami megfelel ezeknek a feltételeknek. A természetes anyag melegsége és sokszínű felhasználhatósága miatt lámpáink fontos alapanyaga. Nemcsak a megszokott módon a talpaknál használjuk! Kreatív és klasszikus megoldások tömkelege épül erre az anyagra.

A természetes anyagok ismét előtérbe kerültek a lakberendezésben. Nemcsak bútorok, hanem népszerű burkolatok és különleges lámpák alapanyaga is a fa. Nemcsak rusztikus, hanem modern enteriőrökben is megállják helyüket.

Fából készült UBUL falikar, mely látványos izzóval szerelve izgalmas fényforrás bármely lakásban.

 

Skandináv erdő, éltető fény

A skandináv stílus krimiben és lakberendezésben egyaránt nagyon népszerű világszerte. A sötét hangulatú írásokhoz és a letisztult, funkcionális bútorokhoz is remekül illik a KONTE mennyezeti lámpa. A világos színű fa alapra készült világítótest előnye, hogy szinte minden modern bútorral kitűnően párosítható. Ezenkívül a búrával együtt 1800 lumenes fényerejét akár 36.000 órán át élvezheti használója. Kiemelkedő élettartama mellett népszerűségét annak is köszönheti, hogy meleg fehér fénnyel szereljük. Elsősorban nagyobb terű nappalik mennyezetére ajánljuk, de szeretik egyterű, stílusosan berendezett irodákban is, remekül passzol a manapság egyre elterjedtebbé váló mohafalakhoz.

Szögletes fa talp bükk színben, fehér, szintén szögletes búrákkal, egyszerű és mégis mutatós mennyezeti lámpa.

A skandináv stílusú Konte mennyezeti lámpa letisztult formáival sokoldalúan használható.

 

Klasszikusok a hálószobában

Ha valahol sokat ér a nyugalom, a meghittség és a megszokott formák vonzása, az a hálószoba. Itt a kevésbé vibráló színek és formák világában nagyon jól helyt állnak a hagyományos megoldások, mint a több színben rendelkezésre álló LYCHEE éjjeli lámpa. Ennek a formája a klasszikus éjjeli lámpákét idézi, búráját két színben készítjük: natúr és fekete. A bükkszínű falábak miatt elsősorban a skandináv stílus kedvelői választják, de egyszerűsége és jól használhatósága miatt minden olyan hálószobában megállja a helyét, ahol nem a túlzó formák vagy a rószaszín habok határozzák meg az enteriőrt. Ennél a lámpánál mindenki maga választhatja ki milyen fényerősségű izzóval használja, hiszen akad aki olvas mellette még mások csupán az éj sötétjét szeretnék megtörni fényével.

Világos színű fa, melyet fehér színű egyszerű búra egészít ki, ez a Lychee éjjeli lámpa.

Az éjjeli lámpa a hálószoba fontos darabja, ez a modell sokféle stílusú berendezéshez illeszkedik. 

 

Különleges megoldások stílusos otthonokba

A fa erezete évezredek óta népszerű díszítőeleme otthonainknak, hiszen a bútorok, használati tárgyak jelentős része ebből a természetes anyagból készülnek. A világítótesteknél azonban sokáig nem volt népszerű, mivel gyúlékony anyag és a lángralobbanás veszélyét igyekeztek elkerülni a gondos tervezők és gyártók. Ma azonban már olyan technológiai megoldások állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik, hogy ez az anyag is felhasználhatóvá váljon fényforrásokhoz. Így születhetnek olyan különleges darabok, mint a BRAULIA termékcsalád lámpái. "A kevesebb több" - üzenik ezek az egyszerű, mégis hangsúlyos darabok, melyek meleg és természetes fényű izzóval egyaránt elérhetőek. Az utóbbi modern miliőt teremt a nappaliban vagy épp az étkezőben.

Egyszerű, kontrasztos megoldás egyes vagy több ágú függesztékkel, ez a Braulia termékcsalád.A Braulia termékcsalád függeszték variáció minden helyiségben megtalálják helyüket.

 

Ipart az irodába

Végül, de nem utolsó sorban az AKSEL termékcsaládot is meg kell említeni, ha a fából készült lámpa a téma. Ezt a kifejezetten indusztriális stílusú, mégis klasszikus formájú sorozat elsősorban irodák és munkaasztalok megvilágítására jött létre. Mivel karjai nemcsak mutatósak, hanem mozgathatóak is, funkcionálisan is sok lehetőséget rejt magában. A különleges megoldások híveinek abszolút kedvence, láttuk már minimalista irodai térben és modern enteriőr jellegzetes kiegészítőjeként is. Nem minden lakásban lehet jól használni, de ahová illik, ott látványos és praktikus megoldás a világításra.

Különleges, fából készült termékek híveinek.

Az Aksel termékcsalád asztali lámpája, mely önmaga is képes stílust változtatni. 

 

Fények, formák, funkciók

Mennyezeti lámpa, falikar vagy épp helyi megvilágítást biztosító fényforrás? Minden helyzetre van olyan megoldásunk, amely természetes anyagokkal operál, ugyanakkor modern, sőt akár statement darabja lehet egy enteriőrnek. A skandináv lakberendezés mellett az indusztriális stílusú és a minimalista vonalat követők ízlésének megfelelő modellek is szerepelnek kínálatunkban.

Természetes hatású, illetve fa használatával kiegészítve készült termékeinket itt láthatod, most kedvezményes áron!