Mobil nyelvváltó

Új Rábalux termékkatalógus és brosúrák

Kategória : Hírek
Új Rábalux termékkatalógus és brosúrák

A Rábalux minden évben bővíti termék kínálatát, hiszen célunk, hogy minden egyedi igényre megoldást nyújtsunk és mindenki megtalálhassa otthonába a tökéletes lámpát. Tekintsd meg a Rábalux 2020-21 termékkatalógusát, új termékeket bemutató  és fényforrás brosúráját, hogy megtaláld a tökéletes lámpát vagy fényforrást otthonodba.

Rábalux a TV2 Trendmániában

Kategória : Hírek
Rábalux a TV2 Trendmániában

Hogyan és miként alakítsuk ki otthonunk világítását? Milyen szempontokat kell figyelembe vennünk lámpa vásárlás során? Mik lesznek 2020 lámpa trendjei?  Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Trendmániában Czippán Anett műsorvezető, amelyben Berta Nikolett, a Rábalux termékfejlesztő mérnöke lesz segítségére.

Új Rábalux termékkatalógus 2019-2020

Kategória : Hírek
Új Rábalux termékkatalógus 2019-2020

Megjelent a 2019-20 évi Rábalux termékkatalógus! Az új katalógus 295 új termékkel bővült, hiszen célunk, hogy minden egyedi igényre megoldást nyújtsunk és mindenki megtalálhassa otthonába a tökéletes lámpát. Kiemelt figyelmet fordítottunk a különböző stílusokra, így a trendi modern dizájnú és merész spot lámpákon kívül a merész indusztriális trend kedvelői és a bájos vintage irányzat szerelmesei is megtalálhatják kedvencünket. Ismerkedjen meg Ön is termékeinkkel és találja meg az otthonába illő Rábalux lámpát!