Mobil nyelvváltó

Fedezzük fel az okoslámpákban rejlő lehetőségeket!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Egyre inkább elterjed ma már az okosotthon fogalma Magyarországon is. A kényelem és a praktikum ötvöződik akkor, amikor telefonunkkal kapcsolódunk smart televíziónkhoz, WIFI segítségével állítunk a termosztáton vagy okosóránkon telefonálunk. Hasonló szempontok hívták életre a modern otthonok okos világítását is, amikor kedvünk szerint állíthatjuk lámpáink fényerejét vagy színét egy távirányító vagy az okostelefonunk segítségével. A design lámpák szórakoztatási vagy relaxációs lehetőséget is nyújthatnak számunkra.

Calvin_2494

Kép: Calvin 2494: Modern megjelenésű mennyezeti lámpa távirányítóval állítható fényerejű és színhőmérsékletű, beépített energiatakarékos RGB LED izzóval. 56 cm átmérőjű, fém és műanyag kombinációjú lámpatest fehér színben, IP20-as védettséggel. A távirányítóval vezérelhető RGB LED izzó A energiaosztály besorolású és 36W teljesítmény mellett 2800 lumen , állítható fényerőt, illetve 3000 és 6000 Kelvin között változtatható, meleg, természetes és hidegfehér színű fényt biztosít. A lámpatestben a izzó nem cserélhető. 5 év garanciával!

Ezekkel az okoslámpákkal mindennapjaink házunkban, lakásunkban töltött pillanatait tehetjük hangulatosabbá, legyen az egy kemény munkanap utáni pihenő, amikor egy távirányító segítségével lejjebb vehetjük mennyezeti lámpánk fényerejét, vagy akár holdfény világításra is válthatunk egy gombnyomással. De akár egy nehéz vizsgára készülve, vagy otthonról végzett munka során könnyedén beállíthatjuk okoslámpánkat hidegfehér dolgozófényre, ami felkészülésünket még hatékonyabbá teszi. És mindez már könnyedén elérhető számunkra, hiszen például a Rábalux Ollie lámpa /videó/ az előbb leírtakra mind képes csupán egy kattintással! A fényerőt és a színhőmérsékletet távirányító segítségével állíthatjuk, otthonunk ezáltal még kényelmesebb és modernebb hellyé válik. 

Georgina_2566

Kép: Georgina 2566: Minimalista stílusú függeszték távirányítóval állítható fényerejű és színhőmérsékletű, beépített energiatakarékos LED izzóval. 120 cm lelógású, fémből és műanyagból készített lámpatest, 60 cm átmérőjű, csillogó hatást keltő lámpabúrával, IP20-as védettségű. A távirányítóval vezérelhető LED izzó A energiaosztályú, teljesítménye 36W, amelyhez 2550 lumen , állítható fényerő társul. Színhőmérséklete meleg, természetes és hidegfehér szín között változtatható (2700 és 6500 Kelvin között). A lámpatestben a izzó nem cserélhető. 5 év garanciával!

Asztali lámpát is választhatunk plusz funkcióval nappalink polcára vagy éjjeliszekrényünkre. A Rábalux Kendall okoslámpa /videó/ tetején található hangszórót megérintve hangulatunk szerint változtathatjuk annak RGB színeit, miközben Bluetooth kapcsolat segítségével játszhatjuk le kedvenc zenénket. Ha pedig elhagyjuk otthonunkat, magunkkal is vihetjük, hiszen beépített akkumulátort tartalmaz.

Kendall_4534

Kép: Kendall 4534: Zenelejátszással kombinált hangulatfényt kínáló okos világítás beépített energiatakarékos LED izzóval. 12,7 cm magas és 9,8 cm átmérőjű, fehér színű, fémből és műanyagból készített lámpatest, IP20-as védettséggel és praktikus, akasztóval ellátott kivitelben. Az érintőkapcsolóval szabályozható fényerősség és a változtatható hangulatfények mellett a lámpatestbe beépített LED izzó 2W teljesítmény mellett szolid, 60 lumen fényerejű. Színhőmérséklete melegfehér (3000 Kelvin). USB kábelen keresztül tölthető Li-Ion akkumulátor. A zenelejátszás, a telefonhívás kezelés és a kihangosítás Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetséges. Az mp3 formátumú zenelejátszás Micro SD kártyával mű. A lámpatestben az izzó nem cserélhető.

Justin_1515

Kép: Justin 1515: Exkluzív megjelenésű, érintőkapcsolós asztali okoslámpa beépített energiatakarékos LED fényforrással, LCD kijelzővel és kényelmi funkciókkal: dátum, idő, hőmérséklet kijelzéssel, ébresztő, emlékeztető és visszaszámláló funkcióval. 22 cm széles, 26,3 cm magas, fehér színű, műanyagból készített lámpatest és pozícionálható lámpa, beépített, USB kábellel tölthető akkumulátorral. A lámpatest talpában elhelyezett RGB LED változtatható színű hangulatvilágítást nyújt. A búrába beépített LED A+ energiaosztályú, teljesítménye 4 W, melyhez 253 lumen fényerő társul. Színhőmérséklete természetes fehér (4000 Kelvin). 5 év garanciával. A lámpatestben a fényforrások nem cserélhetők.

Dobjuk fel hangulatunkat egy jól megválasztott designlámpa megannyi funkciójának köszönhetően, vagy épp fordítva: szabjuk személyre világításunkat pillanatnyi kedvünknek megfelelően! A Rábalux kínálatában számos hasonló terméket találunk, amelyek könnyen lakásunk kedvenc kiegészítőivé is válhatnak.

Penelope_4423

Kép: Penelope 4423 /videó/: Asztali okos világítás érintőkapcsolós fényerősségszabályozóval, ébresztő funkcióval, rádióval, hangszóróval, DC 5V tápegységgel, USB vezetékkel és adapterrel. Műanyag szerkezet. A beépített energiatakarékos LED fényforrás 1,8W teljesítmény mellett fehér színű fényt, míg a 2,7W teljesítményű RGB LED fényforrás változó alapszínű hangulatfényt biztosít.