Mobil nyelvváltó

Hozd mozgásba a fényt!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A klasszikus világban az egyszerű kör alakú mennyezetlámpák, a csillárok és a szpotok léteztek. Azt, hogy ezen típusok tulajdonságaikban bármilyen formában keveredjenek, maximum csak egy sci-fi filmben tudtuk volna elképzelni. Milyen szerencse, hogy már egy eleven, színes, modern világban élünk, ahol a tervezésnek és megvalósításnak csak a képzeletünk szab határt.

Hozd mozgásba a fényt!

A fény irányítására alkalmas megoldások régebben csak a szpotok voltak. Mára már a technológia és a fogyasztói igényekre szabott tervezés lehetővé teszi, hogy egy függeszték, vagy egy mennyezeti lámpa fényét is tudjuk irányítani a számunkra megfelelő részletekre. Ez pedig lehetőséget ad arra, hogy lámpáink fénye rugalmasan alkalmazkodjon az adott tevékenységünkhöz, hangulatunkhoz vagy akár a napszak változásaihoz.

Henli termékcsalád a Rábaluxtól.

 A Henli termékcsalád nem csak jól néz ki, de irányítható fényének köszönhetőek tökéletesen alkalmazkodik hozzád. 

Te is használod az étkezőasztalt étkezésen kívül másra is? Előfordul, hogy ott segítesz a gyermeknek a leckeírásban, vagy barkácsolsz? Esetleg az elmaradt beszámolód készül el ott, vagy amellett társasoztok a barátokkal? Ezen különböző tevékenységekhez különböző erősségű és irányú fény szükséges. Hogy ne kelljen minden egyes tevékenységnél lámpatestet cserélnünk, jó megoldás lehet az irányítható fényű függeszték. Irányítsd, központosítsd, húzd közelebb…

Odiss termékcsalád a Rábaluxtól.

Az Odiss termékcsalád fordított trapéz formájú lámpafejeinek dőlése állítható, így fényüket tetszés szerint irányíthatjuk.

De ne csak a funkcionalitásra gondolj! Ahogy a fenti példák is mutatják, ezek a lámpák trendi és menő kiegészítői lehetnek a nappalinknak, étkezőnknek, hálószobánknak. A dizájnnak köszönhetően még akkor is kitűnnek a térben, ha épp nem világítanak.

Montema szilikon fénycsöves új lámpa a Rábaluxtól.

Montema szilikon fénycsövét Te tekerheted a fém váz körül, ahogy neked tetszik.

A mai világban - magyarázni sem kell, - egyre fontosabb az energiapazarlás minimalizálása. A 2024-es új irányítható fényű termékeink beépített LED-es megoldások. A LED-es lámpákról pedig már rég tudjuk, hogy - a belső térben - leginkább ezek felelnek meg a környezetvédelmi elvárásoknak. Az irányítható fénynek pedig még egy extra „hatása” is van: elkerülhető vele a plusz, alternatív világítás szükségessége, mivel mindig arra tudjuk irányítani, amerre épp szükség van rá. Ezzel is csökkenthetjük az energiafogyasztásunkat.

Újdonságok a Rábaluxtól.

Böngéssz újdonságaink között!

Egy szó, mint száz, ha már unod a hagyományos, unalmas világításokat, akkor ideje lépni egyet előre és belevetni magad az irányítható fényű lámpák világába! Könnyűek, kényelmesek és még stílusosak is. Életet lehelnek a belső térbe.

Nézd meg új katalógusunkban! 

Keresd őket az új katalógusunkban!

Keresd őket az új katalógusunkban!