Mobil nyelvváltó

Kerülj hangulatba, lámpákkal!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Romantikus félhomály vagy altatáshoz egy kis nyugtató fény, esetleg izgalmas dekoráció egy jó beszélgetéshez? Persze, hogy kell! Minden stílusos enteriőrben jó szolgálatot tesz egy olyan fényforrás, ami illeszkedik a lakás stílusához és lekapcsolva is díszíti a szobát. A fény színével és erejével legalább olyan hatásosan határozza meg a teret, mint a benne lévő használati tárgyak, bútorok. Mutatjuk a kedvenceinket, minden szobába!

Kerülj hangulatba, lámpákkal!

Színek és hangulatok

A színterápia nem mai találmány, már a múlt században is nyugtató zöldre festették a kórházak falait és vörös felirat figyelmeztetett a veszélyre. Ma pedig már arra is lehetőségünk van, hogy otthonunk minden szobáját más hangulatúra színezzük lámpák segítségével. Akár egyetlen eszköz is képes az adott helyiséget átalakítani nyugodt relaxációhoz vagy vibráló bulihoz, esetleg kreatív alkotó folyamathoz. A titok nyitja az úgynevezett RGB világítás, ami 3 alapszín (vörös, zöld és kék) használatával, egyetlen lámpa átkapcsolásával meg tudja oldani, hogy a szoba nyugodt zöldes színe, izgalmas vörössé vagy hideg kékké váljon. SIGGY nevű lámpánk is így működik, ennek a könnyű és hordozható modellnek, nemcsak színe, hanem a térben elfoglalt helye is könnyedén változtatható. Valódi jolly joker a hangulatlámpák paklijában! Áttetsző búrája pedig garantálja, hogy szinte bármilyen stílusú enteriőrbe beilleszthető legyen. A lámpa távirányítható, így egyetlen mozdulattal változtatható a színe a benne működő LED-nek.

Áttetsző búrájú lámpa, mely távirányítóval kapcsolható, a kibocsátott fény színe is szabályozható.

Akár távirányítóval is változtatható a SIGGY hangulatlámpa fénye.

Rugalmas éjjeli lámpa a gyerekszobába

Lefekvés előtt a lágy fények segítenek a szervezetnek felkészülni az alvásra, hiszen a melatonin termelés erősen összefügg a környezetből érkező fény mennyiségével. Különösen fontos a félhomály, ha gyermekekről van szó, akik nem szívesen bújnak ágyba. A mese és a kedvenc plüss mellett éppen ezért van szükség a gyerekszobában megfelelő helyi világításra. Kifejezetten a legkisebbek igényeit szem előtt tartva születtek meg a BALOO modelljei. Az vidám figurák bájos megjelenésükkel, puha anyagukkal és távirányítóval is szabályozható, melegfényű LED izzóikkal jó szolgálatot tesznek az esti készülődésnél, altatásnál. Mivel akkumulátorral működnek, ezért könnyen áthelyezhetőek a szoba bármelyik pontján használhatóak. Praktikus, vidám és minden szempontból rugalmas választás ez a lámpa a gyerekszobákba. Hogy maci legyen vagy pingvin? Ezt majd a legkisebbek eldöntik!

 Puha, nehezen törő anyagú, állatokat formázó lámpák, melyek a gyerekszobák díszei. Akkumulátors kivitelben kaphatóak.

Vidám, az extrém igénybevételt is jól bíró formalámpák kifejezetten gyermekszobába tervezve.

Természet, egészség, tisztaság sólámpákkal

Persze nemcsak a gyerekek szeretik, ha hangulatfény burkolja be szobájukat esténként, a felnőttek számára is könnyebb ellazulni és pihenni, ha ehhez megfelelőek a fényviszonyok. Az esti ejtőzéshez, vagy éppen a tévézéshez éppen ezért sokan választanak sólámpákat. A mi modelljeink mindegyike természetes kősóból készült, fa talppal, természetes színviláguk többféle enteriőrben is megállja a helyét. Sokat hallhatunk arról, hogy a sólámpák, épp természetes anyaguknak köszönhetően, alkalmasak arra, hogy megtisztítsák a szoba levegőjét, így nemcsak hangulatunkon keresztül, hanem közvetlenül is pozitív hatással vannak egészségünkre, jóllétünkre.

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ezek a lámpák, amellett, hogy fényük és szervezetünkre gyakorolt hatásuk is fontos, berendezési tárgyak. Ez az oka, hogy a rusztikus darabok mellett, melyeket különféle méretben kínálunk, formára faragott modelljeink is vannak. Sőt olyan különleges dizájnt is alkottunk, ami a keleti formavilágot ötvözi a sólámpák jótékony hatásaival.

 Fa alakját idéző, keleties kialakítású forma, mely sötét színű fából készült, közte pedig a faragott természetes kősó. Ezek a Rábalux különleges lámpájának jellegzetességei.

Keleti motívumokat idéző, barátságos, meleg fényt adó, egészségünkre is ható sólámpák nagy választéka vár webshopunkban.

Lávalámpa, a nappali dísze, a bulik sztárja

Hacsak nem antik bútorok között élsz, egészen biztosan találsz lávalámpa kínálatunkban olyan formát és színvilágot, ami jól kiegészíti a nappalid berendezését. A lávalámpa izgalmas fényforrás, hiszen az állandóan áramló és változó formák látványa lenyűgözi a kisebbeket és szórakoztatja az idősebbeket. A lámpa fénye tökéletes beszélgetésekhez vagy zenehallgatáshoz háttérvilágításnak, a nappali sarkában állandó fénynek, hogy tévézés közben is megtaláljuk a távirányítót.

1963 óta számtalan háztartást tettek vidámabbá ezek a világítótestek. A különleges lámpa angol feltalálója úgy fogalmazott: "A lávalámpa olyan, mint az élet örök körforgása. Egyszer fenn, egyszer lent, de sohasem marad ugyanabban a helyzetben, mindig képes újat mutatni!" Otthonainknak mindenképpen új színfoltja lehet egy folyton változó, izgalmas darab, mely a választott színnel festi meg mindennapjainkat.

Nagy választékban állnak rendelkezésre változatos formavilágú és sokféle színű lávalámpák webshopunkban. 

A búra, a benne örvénylő anyag és a fény színe is sokféle lehet, a lávalámpa sosem unalmas.

 

 

A hosszú téli estéken fontos, hogy olyan fények vegyenek minket körül, melyek segítenek legyűrni a szürke hajnalok kedvtelenségét és a csapadékos, hideg nappalok hosszú sorát. A lámpák ebben biztos szövetségesek, ha jól választjuk ki helyüket és formájukat.

 

Dekoráció, világítás, hangulatteremtő elem - egy dekor lámpa mindezt tudja! Minden helyiségben szükség lehet egy kis plusz fényre, hogy jobban érezzük magunkat. Mutatjuk a biztos befutókat! Dekorlámpáinkat teljes kínálatát itt nézheted meg!