Mobil nyelvváltó

Suli Start

Iskolakezdő akciónk keretén belül most kedvezményes áron vásárolhatod meg az akcióban résztvevő asztali és állólámpáinkat!

Újdonságaink

Májustól elérhető új termékkatalógusunk, amely 295 új termékkel bővült.

LED lámpa

Egyre divatosabb a LED lámpa és a LED szalag használata, mert nemcsak fényt biztosít, hanem igazán energiatakarékos is.

Lámpák világa

Minden igénynek és minden elképzelésre van egy megoldásunk. Legyen szó beltéri, kültéri lámpáról vagy fényforrásról. Beragyogjuk az életét!

Termékek
megtekintése

Hol vásárolhatom meg?

Partnereink az Ön szolgálatában

Összes partnerünk »

 

Kérjük engedélyezze tartózkodási helyének megadását a böngészőben, vagy adja meg a várost!

Blog

Suli Start

Suli Start

Az iskolakezdés nem olcsó mulatság, ezért iskolakezdő akciónk keretén belül most kedvezményes áron vásárolhatod meg az akcióban résztvevő asztali és állólámpáinkat! 

Akciós kínálatunkban akkor is megtalálod az ideális lámpát, ha a modern stílus kedvelője vagy a klasszikus külső szerelmese vagy. Továbbá egyes termékeknél kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb fényforrást új lámpádba, valamint beépített LED-es lámpatestet találsz.

Tovább olvasom
Új Rábalux termékkatalógus 2019-2020

Új Rábalux termékkatalógus 2019-2020

Megjelent a 2019-20 évi Rábalux termékkatalógus! Az új katalógus 295 új termékkel bővült, hiszen célunk, hogy minden egyedi igényre megoldást nyújtsunk és mindenki megtalálhassa otthonába a tökéletes lámpát. Kiemelt figyelmet fordítottunk a különböző stílusokra, így a trendi modern dizájnú és merész spot lámpákon kívül a merész indusztriális trend kedvelői és a bájos vintage irányzat szerelmesei is megtalálhatják kedvencünket. Ismerkedjen meg Ön is termékeinkkel és találja meg az otthonába illő Rábalux lámpát!

 

Tovább olvasom
A hálószobai lámpák titokzatos fényei

A hálószobai lámpák titokzatos fényei

Hálószobánk a lakás vendégeink elől elzárt területe, amely stílusunk és hangulatunk szerint lehet romantikus, meghitt, sejtelmes, meleg, vonzó, megnyugtató, pihentető, vagy akár extravagáns. Hálónk legyen bármilyen stílusú is, amikor lemegy a Nap, a világítás hangulata és minősége határozza meg a teret. Ne feledjük, hogy a hálószobai lámpák tervezésekor a nyugodt pihenés feltételeit megteremtő fények mellett érdemes a kissé erősebb fény lehetőségét is biztosítani.

Tovább olvasom