Mobil nyelvváltó

Lámpák, amelyek kiállják az idő próbáját - 30 éves a Rábalux!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amit érdemes megünnepelni! Immár 30 éve annak, hogy a győri Czigler család elindította a Rábalux márkát, amely mára megkerülhetetlen név lett a világítástechnikai piacon nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is. 

Rábalux 30

 

Minden 1993-ban kezdődött, amikor a Rábalux megfizethető árú, mégis minőségi, és a kor lakberendezési stílusirányzatának megfelelő UFO lámpáival betört a magyar piacra. Ezeknek a klasszikus lámpáknak egy része azóta is megtalálható a kínálatunkban - nemcsak nosztalgiából -, valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból, ahogy a cég alapértékei is ugyanazok maradtak: megbízható minőség, elérhető áron.

A termékek számával együtt a vállalat mérete is jelentősen bővült. 2003-ban már 20 alkalmazottja volt a cégnek, akik közül többen ma is erősítik az azóta regionálisan 160  főt számláló csapatot. Lojalitásuknak is köszönhető, hogy a Rábalux név az évek során összeforrt a megbízható lámpa fogalmával a közép-kelet-európai régióban. Ezúton is köszönjük az egész csapat elhivatott munkáját, hiszen nélkülük az elmúlt 30 év dinamikus fejlődése nem valósulhatott volna meg.

1993 óta a cégcsoport növekedése töretlen: ma már 10 saját tulajdonú leányvállalattal büszkélkedhetünk Európa-szerte és egy főként minőségbiztosítási feladatot ellátó leányvállalattal Kínában. Ezenkívül további 13 országba exportáljuk termékeinket, s partnereink köre folyamatosan növekszik, ahogy az elérhető termékek száma is.

Portfóliónk kiválasztására minden évben nagy gondot fordítunk. Egyedülálló, hogy termékeink minőségellenőrzését saját tulajdonú, kínai cégünk biztosítja. Kínálatunkat kereskedelmi partnereink szemet gyönyörködtető, 1200 m2-es bemutatóteremben  tekinthetik meg, és évről-évre rengeteg újdonsággal lepjük meg őket. 2023-ban több, mint 2000 árucikkből válogathatnak nálunk: idén 350  új termékkel bővült a szortimentünk, s természetesen nem hiányozhatnak közülük a saját, egyedi tervezésű lámpáink sem.

Bemutatóterem

Bemutatóterem

 

 

Lámpák, melyek kiállták az idő próbáját

Utazzunk egy kicsit vissza az időben. Minden ezekkel a lámpákkal kezdődött:

Az Ufó lámpák fénykora – Fotóválogatás a Rábalux első lámpáiról, melyek ma is megtalálhatóak a kínálatunkban:

Ufó lámpák

Ezek a finn gyártmányú asztali lámpák, spotok és függesztékek is a kínálat részét képezték a kezdetekben:

Lival termékek

Az évek során egyre több termékkategóriával bővült a szortiment, megjelentek a fürdőszobai lámpák, az állólámpák és a kültéri lámpák is a választékban:

Bővülő portfolió

Igazodva a lakberendezési trendekhez és a technikai újításokhoz egyre bővülő LED-es kínálattal, valamint fényforrásokkal is rendelkezünk:

LED termékek

Sőt, Smart termékkínálatunk is folyamatosan növekszik:

Smart termékek

 

2023-ban még mindig tudunk újat mutatni, saját formatervezésű, modern lámpáinkkal:

 

Designed by Rabalux

Gyönyörködjön tovább legújabb termékeinkben>>

Köszönjük, hogy az elmúlt 30 évben megtiszteltek bennünket a bizalmukkal, ígérjük, hogy a Rábalux márkát a jövőben is érdemes lesz követni!