Mobil nyelvváltó

Mai menü: kertiparti hangulatfénnyel

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Ahogy beköszönt a tavasz, s melegszik az idő, egyre inkább vágyunk arra, hogy kertünk, vagy teraszunk igazi központi helyszínné váljon. Már-már érezzük az orrunkban a BBQ illatát, halljuk a rácson sülő ételek sistergését. Azonban néha a miliőből hiányzik egy kis fűszer, az a bizonyos extra varázs, amely igazán hangulatossá tehetné a teret…

Mai menü: kertiparti hangulatfénnyel

Otthonunk kertje vagy terasza legtöbbször az aktív pihenés, és nyugalom helyszíne, ahol összegyűlünk a családdal, barátokkal. A késő estébe nyúló grillpartik, baráti beszélgetések atmoszféráját kültéri hangulatvilágítási megoldásokkal egészíthetjük ki. Az ilyen típusú lámpáknak számos megjelenési formája létezik, így könnyen megtalálhatjuk azt, amelyik leginkább illeszkedik saját életstílusunkhoz, és az adott tér hangulatához.

Flamenco 8946 USB-vel tölthető dekor lámpánk a kertipartik sztárja.

Bográcsozás, grillezés hangulatfényben Flamenco termékeinkkel.

Nézzük is a kültéri hangulatvilágítás főbb megjelenési formáit!

Beépített LED -es lámpák

Az energiahatékonyság és hosszú élettartam melletti előnyöket kombinálják a hangulatfénnyel, fényjátékkal, fali fényfestéssel.

Temse 77065-66 a Rábaluxtól, melyek igazán csodás dekorvilágítást biztosítanak sötétedés után.

A fényvetülés tökéletes megvalósítója a Temse termékcsalád. 

Dekoratív lámpák

A lámpatestet a benne lévő exkluzív izzó teszi teljessé. Természetesen már ezek a dekoratív, filament fényforrások LED-es változatban is elérhetőek.

Loanda 77080 és 77081 a dekoratív kültéri lámpák koronázatlan királynője.

Letisztuld dizájn, mely minden stílushoz illeszkedik, a termék ragyogó éke pedig a benne lévő filament izzó.

Napelemes lámpák

A dizájn és környezetvédelem ötvözete, amely ma már nem is újdonság, hanem elvárás. Számos ilyen megoldás létezik, mellyel önmagukban, nappali fényben is csodálatosak. Sötétedés után pedig egyenesen ragyognak.

Sluis 77046 a Rábaluxtól, a napelemes lámpák divatos sztárja.

Sluis nem csak egy igazi stílusikon, hanem ráadásul csak a napenergiát használja fel ragyogásához. 

A fenti három megoldás bármelyikét ötvözhetjük mozgásérzékelős kivitellel is, amennyiben csak fizikai jelenlétünk esetén van szükségünk a fényre.

Leszno 77091, Zernest 77085 és Odiel 77058 a legújabb szenzoros, mozgásérzékelős termékeink közé tartoznak.

A Rábalux több megoldást kínál mozgásérzékelős kivitelekre, hogy a lámpa teljesen igazodjon felhasználójához.

Legyen szó romantikus estékről a párunkkal, baráti összejövetelekről vagy családi piknikekről, a kültéri hangulatfények és fali fényfestés segítségével az otthonunk körüli terület mindig azoknak az emlékeknek a helyszíne lesz, amelyeket szívesen osztunk meg szeretteinkkel és barátainkkal.

Borítsd fénybe udvarodat, kertedet, teraszodat, stílustól és mérettől függetlenül. Engedj meg magadnak egy varázslatos és hangulatos kültéri miliőt!

Válogass a Rábalux új kültéri lámpa kínálatából!