Rabalux

Kereső

Textúrák, formák, anyagok, a lámpák világában

Ma már nem kérdés, hogy a belső világítás nem csupán a fényt biztosítja számunkra. A világítás követi a terek hangulatát, stílusát, sőt, akár diktálhatja is azt. Kibővültek a lehetőségek és a termékjellemzők: most már nem csak a séfek és lakberendezők használják a textúra, alapanyag és forma kifejezéseket, hanem a világítási eszközök terén is értelmet nyertek ezek a jellemzők.

Mainpic (1).webp

A 3D nyomtatott varázslat: az egyedi formák világa

3D nyomtatás ma már mindenben és mindenhol jelen van. Ha már ehető tortát képesek vagyunk „nyomtatni”, akkor természetesen világítóeszközöket is. Ha szereted a technológiai újdonságokat, akkor az a minimum, hogy beszerzel legalább egy 3D nyomtatott lámpát az otthonodba. Mi egy bordázott felületű fügére hasonlító, finom formájú függesztéket és egy kellemes dekorfényt biztosító asztali lámpát alkottunk meg.

Tiana 72216 és Tiana 74189 a Rábaluxtól.

A finom, füge formájú vonalvezetésű, bordázott felületű Tiana függeszték a nappali dísze és különlegessége. Kiegészítve az asztali lámpa rokonával kellemes összhatást teremtenek.

Alumínium hab: az ultrakönnyű és extratartós elegancia

Az alumínium hab már nem csak a nehéziparban használatos, hanem a lakberendezésben is ismert anyag lett. A pillekönnyű súlya és tartóssága miatt a bútorgyártó cégek előszeretettel használják. Ráadásul nagyon jól is néznek ki, igazán egyedi hangulatot adhatnak a belső tereknek. Nézd csak, milyen gyönyörű csillanást eredményez a  fény átszűrődése a Samilo függesztékeken! Hidd el, ez nem photoshop!

Samilo 72217 és 72219 a Rábalux saját tervezésű új termékei.

Samilo termékcsalád, a Rábalux saját tervezésű termékeinek egyike.

Galvanizáció: a fém tartósságának kulcsa

Általánosságban elmondható, hogy lámpáinkat nem cseréljük túl gyakran, így érdemes az anyaghasználatra is figyelni a választás során. A galvanizálás nem csak esztétikai előnyhöz juttatja a felületeket, hanem azok védelméért és tartósságáért is felel. Pláne, ha ez a plusz tulajdonság olyan lámpákkal köthető össze, mint a Kiara termékcsalád asztali lámpája, fali lámpája, valamint függesztékei. A tejüvegből készült, gömb formájú búrák letisztultságuk révén tökéletesen illeszkednek a kortárs és a klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Az arany színű galvanizált fém vázzal ezt kombinálva pedig tovább puhíthatjuk a megjelenését. Melegfehér fényű fényforrással kombinálva igazán barátságos és hívogató hangulatot teremthetünk.

Galvanizált fémből készült Kiara 71081 falikar, 71082 mennyezeti lámpa, 72249 függeszték és a 74203 asztali lámpa.Kiara, a letisztult és elegáns, de mégis modern stílusjegyekkel rendelkező lámpacsalád, tartós védelemmel ellátva.

Aszimmetria: a lendület dinamikája

Az aszimmetrikus kialakítású lámpák új dimenziót adnak a belső tereknek. Ezek a lámpák megszegik a hagyományos formák határait, és merészen újragondolják a világítástechnika szerepét. Nem csak vizuálisan izgalmasak, de dinamikusabbá és élettel telibbé teszik a teret. Ha szereted átlépni a határaidat, akkor szerezz be egyet belőlük! Itt van például Mirossi aszimmetrikus és csavart mennyezetlámpája.

Mirossi 71094 és Mirossi 72266 a Rábaluxtól.Aszimmetrikusság és még egy pár csavarás, ez a Mirossi. A Rábalux különlegessége.

Üveg és bordázott felületek: elegancia és különlegesség

Az anyaghasználat és a felületek textúrája nagyban befolyásolják a látványt önmagukban is. A lámpák világában pedig ezek azok a részletek, amelyek a lámpa kikapcsolt állapotában is lenyűgözőek. Fénnyel kombinálva pedig igazán figyelemfelkeltő látványt biztosítanak. Nézd csak, ahogy a fény átszűrődik Veness termékcsaládunk üveglapkáin keresztül!

Veness egyes, hármas és négyes függeszték, valamint asztali dekorlámpa a Rábalux új kínálatában.Veness, avagy az üveglapkákon átragyogó fények megtestesítője.

 

Látod, hogy a Grete lámpacsalád textúrált akril felületen milyen ragyogóan szóródik a fény?

 

Grete fali lámpa és szimpla, dupla és tripla karikájú függesztékek a Rábaluxtól.Bordázott felületű világító hullahoppkarikák különleges elosztásban.

 

Hasonlóan játékos új Florian termékcsaládunk is, mely kikapcsolt és bekapcsolt állapotban teljesen más élményt nyújt. Az üveg búra belső bordázottságának köszönhetően a fény még elegánsabban szűrődik át. Ugye, milyen sokat számít a felület milyensége?

Florian egyes, négyes és ötös függesztékek, belső textúrált üvegbúra felülettel a Rábalux újdonságai között.Florian: hangulat 2:1. Füstös üvegbúra, belülről hullámos felülettel. A fények ragyogó játékának egyik legnagyobb képviselője.

 

Borítsd fénybe otthonod a Rábalux különleges textúrájú, formájú és anyagú lámpáival! Látogass el weboldalunkra, és válogass a legújabb beltéri lámpakínálatunkból, és varázsold otthonod minden szegletét stílusossá!

Különleges textúrájú, anyagú és formájú termékek a Rábalux új kínálatábanBorítsd otthonodat különlegesen ragyogó fényekbe!

 

 

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail